Voldtatt av en transseksuell

I dag mener jeg at menneskeheten er håpløs etter å ha sett reaksjonen til folk når en transseksuell person sjekket inn på hotellet i dagens episode av paradise. "Er du redd for at han/hun skal voldta deg?"... Kjære Gud, hjelp meg her. Når ble det større sjanse for at en transseksuell, homoseksuell eller en person med hvilket som helst annet seksuelt standpunkt skal voldta noen enn at en "normal" heteroseksuell person skal gjøre det? Greit at det for mange er en uvant og spesiell setting, når de fleste kanskje ikke har vært borti noe lignende fra før, men enkelte reaksjoner blir litt for mye for min del. Mennesker er jo mennesker samme hvilken legning eller seksuell posisjon de har, så før mennesket på noen måte har vist tegn til å være en pervers drittsekk eller seksuell forbryter, så la nå personen være menneskelig til tross for at han eller hun er annerledes. Reaksjoner og spørsmål er jo greit til en viss grad det, men det får da være grenser for det også. Respekt folkens, der det ligger.Nå skal jeg slutte å irritere meg, klemme i meg en halv liter redbull, dytte en snuspose under leppa (ja, fy meg, idiotisk, takk, jeg vet) og plante nesa ned i matteboka for å håpe at jeg klarer å redde meg inn på en toer på morgendagens matteprøve. Sånn det står nå er jeg styggt redd jeg ender opp med stryk i matte til sommeren og to uker sommerskole for å slippe å ta opp igjen hele året. Kjenner jeg meg selv rett er jeg likevel lei meg på veine av meg selv fordi jeg mest sannsynlig sovner med ansiktet godt planta i boka etter 5 minutter, og våkner i tårer i morgen tidlig når jeg innser at jeg enda ikke har skjønt et eneste tall i hele boka. Men får vel også være litt positiv i dag og krysse fingrene for at jeg klarer å skjønne noe av det kapittelet vi har prøve i, og også noe av det siste vi skal gjøre i matte det året her og at jeg klarer å holde meg i alle fall på en toer så jeg består faget.

Takk for i dag og god natt, kyss og klem og sånn.

7 kommentarer

iselinilsen
-16.04.2013 kl:00:00


DU ER SÅ HERLIG
Inemse - Det je meiner
-16.04.2013 kl:00:03


iselinilsen: Haha, tusen takk søte du!
kristoffer
-16.04.2013 kl:04:35


Sier du dette til alle som sitter i fengsel for voldtekt osv også eller?

De har også en seksuell legning. Men sånn som han "Louis" som sjekket inn på paradise, de andre er selvfølgelig usikre, hadde jeg også vært, hadde vært drit redd faktisk, man kan faktisk aldri vite hva som kan skje. Men hadde jeg kjent han/hun så hadde det ikke vært noe problem.

Det jeg sier er at "du kan ikke ta alle under samme stav" alle sammen lager vitser, alle erter hverandre. Alle som er redde der kommer sikkert til også godta det, ting tar bare tid for at man ikke skal være ubehagelig.
Inemse - Det je meiner
-16.04.2013 kl:07:39


kristoffer:
Om du leser innlegget godt nok ser du jo at jeg først skriver om at det ikke nødvendigvis er større sjanse for at en som har en annen legning enn heteroseksuell skal voldta noen, enn at en som faktisk er hetero skal gjøre det.

Litt lenger ned står det "Mennesker er jo mennesker samme hvilken legning eller seksuell posisjon de har, så før mennesket på noen måte har vist tegn til å være en pervers drittsekk eller seksuell forbryter", som vil si at det er greit med reaksjoner på det, om personen faktisk har vist seg for å for eksempel være voldtektsmann. Men selv voldtektsmenn er jo mennesker, men jeg har aldri sagt "all respekt til voldtektsmenn" eller noe i den duren. Så hvor du fikk det øverste spørsmålet fra er jeg usikker på?

Og jeg skjønner ikke, du mener at man aldri kan vite hva som kan skje om en transseksuell sjekker inn på paradise, men når en heterofil person sjekker inn er det null problem, da vet man at det ikke skjer noen ting?

Sier heller ikke at jeg ikke hadde vært usikker, det skrev jeg faktisk i innlegget, at det er helt greit at det er nytt og uvant, men det betyr ikke at man skal vise mindre respekt for en sånn person enn de mange faktisk ser på som "normal". Det gjelder igrunn også reaksjoner jeg har hørt fra folk som har sittet på andre siden av TV-skjermen enn de som faktisk er/var der inne selv. Hadde sikkert vært skeptisk selv jeg, det skal jeg ikke si, men nå håpte jeg at folk skulle skjønne at det her er satt litt på spissen og også ment for å være litt morsomt.
josefine Lossius (17 år og gravid)
-16.04.2013 kl:10:38


helt enig med deg :S Så episoden idag å ble kjempeirritert på spessielt Erik...! Respektløst
Inemse - Det je meiner
-16.04.2013 kl:12:25


josefine Lossius (17 år og gra: Enig, han oppførte seg egentlig veldig dumt. Det som er mest irriterende at hadde det vært en annen gutt på hoteller, Magne for eksempel, så hadde han garantert plassert bildene sammen og gitt (sorry) blanke faen i om han var på rommet når han skulle på do... Men derimot bare fordi det var en transseksuell person, så var han egentlig rett og slett ganske ekkel synes jeg...
-17.04.2013 kl:18:28


mm yes helt vilt

Skriv en ny kommentar