Gold, streetart og lasagne

For øyeblikket sitter jeg godt plassert i senga mi med pc på fanget og solør radioen over høyttalerene. Jeg befinner meg i Oslo for tiden, her har jeg vært siden lørdag og jeg er fortsatt usikker på når jeg vender nesa hjem igjen. Jeg har hatt noen fine dager her fram til nå og Silje har vært her med meg i tillegg til at jeg har møtt flere andre, søte mennesker. Oslo er deilig når man har noen å være med, det er jo så mye mer å finne på her enn hjemme. Bare å kjøpe en frappe på starbucks og finne en trapp eller et gatehjørne i Karl Johan og sette seg der for å skravle og se på mennesker er koselig.


Her fikk Silje til slutt tatt bilde med en av de levende statuene som har plassert seg rundt om kring i byen. Snakk om små gleder i hverdagen, jenta fløt jo over asfalten etterpå, så blid og fornøyd! Det samme gjorde hun etter å ha gitt noen kroner til en stakkars narkoman tigger i Karl Johan. Med tårer i øynene på grunn av hunden som tiggeren hadde med seg strålte hun etter å ha sluppet noen kroner i koppen hennes. Hverdagslykke!


Det er så sinnsykt mye kult og pent å se på rundt i Oslo. For noen dager siden møtte jeg min x-kjæreste som også har bosatt seg i Oslo nå (ja, det går fint an å være venner til tross for et tidligere forhold) og det bildet her er tatt ikke så langt unna der han bor. Kvaliteten er vel ikke den beste, men det stedet her ble jeg sinnsykt fascinert av. ♥Streetart♥. Faktisk lagde de disse taggene mens vi sto å så på. Senere kom vi tilbake og her var de ferdige. Tydeligvis tagger de her ofte og det går ikke mange dager mellom hver gang hele veggen har nytt motiv, fantastisk!


I går kveld var jeg på lillebror sin fotballkamp. Der møtte jeg også pappa som har vært noen dager i Oslo mens lillebror har spilt Norway Cup, og vi dro en tur på Santinos hvor jeg koste meg med fantastisk lasagne og cola på glassflaske. Etter det var jeg med pappa en tur på hotellrommet hans og koste meg fantastisk mye med å bare sitte i senga og se på TV. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker hotellrom!


Må forresten før jeg avslutter innlegget anbefale dere å smake på denne! I går kveld dro jeg med meg en flaske hjem rett og slett fordi at selve flaska var så søt at jeg bare måtte smake. Til min store lykke var også drikken god, så denne blir jeg vel å drikke litt av tenker jeg. Det er grønn te med honning, og det er mye bedre enn det høres ut som, haha. Jeg merker at blogglysten er større mens jeg er i Oslo, her har jeg faktisk noe å skrive om. Jeg vurderer å prøve å sette meg inn i en blogghverdag igjen, nå som jeg faktisk er i Oslo og har ting å skrive om og vise dere. Kunne dere tenke dere å følge meg gjennom bloggen framover?

Snakkes ♥

2 kommentarer

R e b e c c a
-01.08.2013 kl:13:23


fin blogg :D
Inemse - Det je meiner
-01.08.2013 kl:13:50


R e b e c c a: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar