Facelook: red lips

Nå har jeg akkurat kommet hjem igjen etter å ha fulgt dagens besøk til Holmlia Stasjon så han skulle komme seg hjem. Snill som jeg er har jeg laget middag i dag, vårruller og salat. Som den dårlige bloggeren jeg er har jeg hverken planer om å legge ut bilde av maten, og jeg tok ikke engang bilde av den. #FY! Ellers har jeg vært en tur i sentrum i dag, fått svidd av noen kroner der også. Jeg kjøpte meg en veske, øyevipper, dipliner, en stygg neglelakk og ny piercing. Piercingen var nydelig og kosta litt mer enn jeg egentlig burde brukt på en piercing i dag, men pyttpytt.


Mens jeg var i byen måtte jeg så klart en tur innom starbucks for å kjøpe mocca frappe, love of my life. Det er så godt! Og sinnsykt dyrt også, men det er vel på en måte verdt det. Tør nesten ikke å tenke på hvor mye penger jeg faktisk har brukt på frappe siden jeg kom hit, er vel rundt 200 kroner bare på det. #blakk


Åh, for en sinnsyk kvalitet på bildet over! Sorry for det, burde vel rote fram igjen laderen til speilrefleksen om jeg skal fortsette å blogge, men lat som jeg er så er det stress å lete. Har ikke sett noe til den på flere måneder dessverre, så den er vel oppspist av løse lufta.Her ser dere også en liten smakebit av hva jeg hadde på meg i dag. Elsker leppestift og rødt er jo så fett, dessverre har jeg en tendens til å glemme å ta med meg leppestiften når jeg bruker det, så det varer jo ikke spesielt lenge utover dagen. Smykkene mine er jeg usikker på hvor er fra, det er kombinert et gammelt kjede og et nytt som jeg kjøpte her i Oslo i går. Tunellene i ørene er kjøpt på en butikk i Charlottenberg i Sverige og jeg elsker dem! Nå skal jeg glane litt mer på TV før jeg tar kvelden. Om noen jeg kjenner er innom Oslo må dere gjerne sende en melding om dere vil møtes, kjenner jo så og si ingen her så er ikke så mye å gjøre.

Untill next time ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar