Kuben videregående 2013/14

I går gjorde jeg ikke stort mer enn å sove, se på tv og spise. Jeg var en liten tur i sentrum for å ha noe å finne på, kjøpte meg te og litt mat og tok bussen hjem igjen. Gud hvor slitsomt det er med fulle busser, spesielt når man ikke får sitteplass. Hver gang jeg har kjøpt noe de siste dagene har jeg bedt til Gud om sitteplass mens jeg har stått på busstoppen og ventet. Det er jo et stunt i seg selv å la meg stå på bussen med min balanse og med handleposer, veske og mobil i hendene samtidig er det ikke spesielt mye tryggere.

I dag kommer mamma, Geir og Benjamin hjem igjen og jeg har ingen aning om hva jeg eller vi skal finne på i kveld. Spreke som de er har de vært på en liten ferietur hvor de har vært på Preikestolen, så de er vel slitene når de kommer hjem. Mulig jeg tvinger de til å bli med meg på en runde med brettspill i kveld i og med at jeg ikke har venner her i Oslo. Siden det er lørdag vurderer jeg også en tur på butikken for sjokolade og en pose potetgull, altså for å "lovlig" spise drittmat, noe jeg uansett har gjort tidligere i uka også.

I går fikk jeg også en melding på telefonen om at de onsdag den 7. åpner skolen jeg skal gå på for muligheten til å se litt rundt før skolestart. Jeg skal jo gå på IKT-servicefag på Kuben videregående, noe jeg er veldig spent på. Det vil si at jeg blir værende i Oslo til onsdag. Mulig jeg også sniker meg til en tur i Karl Johan den dagen for å se om jeg kanskje kan få et glimt av Mary-Kate og Ashley Olsen. Jeg var verdens største fan av de jentene før, jeg skrev faktisk skoleoppgave på et utall sider om dem i 7 klasse. Køene i byen da er vel uutholdelige, men det er mulig jeg tar sjansen på å ta en tur før jeg setter nesa mot Flisa igjen onsdag kveld. Torsdag morgen er det opp og hoppe for enda mer reise og nesa mot Høljes, det blir koselig.

Nå skal jeg slenge på meg klær og hive meg ut døra så jeg rekker bussen som går om ca 20 minutter, fikk et skikkelig frappe-sug og vann i munnen av en youtubevideo så jeg må nesten en tur på starbucks. Stakkars mennesker som må legge sine øyne på meg i dag. Jeg har ikke ork til å prøve å se noe penere ut enn jeg egentlig er, så det får være hva det vil. Snakkes senere søtinger!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar