Utslitt

Jeg må først beklage for et så langt opphold mellom blogginnleggene. Den siste tiden har jeg vært mye borte, både i Sverige på bilcross og i Hønefoss på bilcross i tillegg til skuespilløvinger og andre ting. Etter å ha vært tilskuer på en spennende damelandsfinale i bilcross på lørdag dro jeg til Oslo. På søndag gikk jeg, mamma, Jesper og Geir for å se på dyrene på en gård ikke så langt unna her jeg bor. Jeg klappa både mammahest og føll, var redd for høner og ble god venn med flere griser. Jeg elsker dyr!

Etter gårdsbesøk gikk vi hjem og bakte boller. Bollene ble supergode! I dag var det også første skoledag, som de fleste garantert har fått med seg. Jeg begynte ikke før 12 og det var deilig. Nervøs som et annet spetakkel og skjelven som bare det planta jeg meg på både busser og tog og fikk kommet meg til skolen i god tid. Dagen begynte med velkomsttale av rektor før vi ble leda til de forskjellige klssene. Det var 62 stykker som hadde kommet inn på IKT-servicefag på Kuben Videregående i år og av alle som møtte opp i dag tror jeg vi var hele fem jenter. Haha! Vi ble delt inn i fire grupper som vi skal forholde oss til resten av uka. På mandag får vi vite de endelige klassene og kontaktlærerene vi skal være med resten av året. Vi gjorde ikke stort mer enn å få informasjon både muntlig og skriftlig i dag, likevel er jeg dødssliten og har forferdelig vondt i hodet etter dagen.

Her ser dere dagens outfit, både genser, bukse og kjede er faktisk fra Kappahl! Utrolig at jeg faktisk fant klær jeg likte der, handler sjeldent på den butikken. Men i alle fall, etter skolen fikk jeg gjort litt shoppingterapi. Jeg fikk svidd av mer enn nok kroner på litt nye klær og sminke og ikke minst skoleutstyr. Jeg var veldig sliten og tankefull etter skolen, jeg ble faktisk ikke kjent med noen nye i dag og jeg er fortsatt nervevrak for det året her. Jeg begynner å føle meg veldig alene nå, jeg har ingen venner her i Oslo, kjenner ingen på skolen og snakker heller ikke med spesielt mange hjemmefra. Jeg følte meg veldig hjelpesløs tidligere i dag og hadde mest lyst til å gi opp alt sammen og dra hjem til pappan min i Knappum og grave meg ned i senga mi der. Men jeg kan ikke gi opp allerede nå, jeg får prøve noen uker til og se hvordan ting utvikler seg først. I morgen skal jeg tilbake på skolen og jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg dit. Kollektivtransport er ikke helt mitt sterkeste felt enda. Jeg kommer meg fra Holmlia og til sentrum, også tilbake, men rutene fra sentrum til Økern hvor skolen ligger er mer kompliserte for meg. På onsdag har jeg bare en samtale med lærer og mamma, ellers har jeg fri. Vi har fått en liste over skoleutstyr som vi må ha, så onsdagen går nok til å lete etter det siste som jeg mangler etter i dag. Etter en nesten-fridag på onsdag er det bare torsdag og fredag igjen av uka, og fredag etter skolen reiser jeg hjem til Solør. Nå skal jeg snart ta natta etter en fruktig kveldsmat!

Har deres første skoledag vært bedre enn min?

5 kommentarer

Æinar:D
-19.08.2013 kl:22:57


Høner er skumle jaaa ;/
Inemse - Det je meiner
-19.08.2013 kl:23:00


spesielt når sånn 20 stykker går mot deg samtidig.......
mister secret
-20.08.2013 kl:00:17


Det er en bra blogg du har her ;)

Min første dag har vøri tung og kje.

Kom mæ gjennom det og satser på en bedre dag i mårra.

Lykke tell med skula di :D
Inemse - Det je meiner
-20.08.2013 kl:08:32


Tusen takk! Bare å håpe på at en treg start ikke nødvendigvis betyr et kjett år :-)
mister secret
-20.08.2013 kl:22:19


Satser på det ja :)

Skriv en ny kommentar